HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Reishi – revitalizace, relax, rovnováha

  • Dost únavě a vyčerpání
  • Podpora zdraví jater
  • Účinný adaptogen činské medicíny
Více informací

Suroviny

12 kusů

Zatočte s únavou a vyčerpáním pomocí Hořčíku

  • Dodá energii na celý den
  • Zrelaxuje a uvolní
  • Podpoří svaly a kosti
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

V míse vyšlehejte vejce, med, vanilkový extrakt, kokosový olej a mléko. Směs šlehejte důkladně alespoň 2 minuty, dokud těsto nezvětší alespoň trochu svůj objem.

2

Do druhé mísy prosijte mouku, kakao, pečicí sodu a prášek do pečiva. Obsah obou mís spojte a těsto ještě jednou důkladně prošlehejte. Vznikne polotekuté těsto.

3

Troubu předehřejte 190 °C.

4

Připravte si formu na madlenky. Každou vymažte kokosovým olejem a vysypte celozrnnou moukou. Připravené těsto si přelijte do nádoby se zobáčkem a těsto nalévejte do formičky směrem od širšího průměru madlenky k užšímu.

5

Naplňte všechny formičky a plechem bouchněte o kuchyňskou linku, aby praskly případné bublinky. Plech přemístěte do předehřáté trouby a madlenky pečte při 190 °C 10 minut.

Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

EK123
07. prosince 2022

.

Veronika Řiháková
05. ledna 2020

Jsou výborné, synovy jsem je nechala jen tak, ale pro nás jsem je lehce polila vysokoprocentní hořkou čokoládou aby byli chuťově výraznější.

Michaela Krejčová
15. prosince 2019

pokud to člověk ještě něčím navíc nepřisladí tak jsou aji bez chuti

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních