HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás
Znáte z naší kuchařky

Jíme zdravě každý den se slevou 75 %

Strana 30Více informací o kuchařce

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 377 kcal
  • 10 g bílkovin
  • 17 g tuků
  • 45 g sacharidů

Efektivní a bezpečné doplnění 100 % denního příjmu hořčíku

  • Podpora regenerace
  • Pomůže od migrén
  • Přes 1000 spokojených recenzí
Více informací

Suroviny

6 porcí

Reishi – revitalizace, relax, rovnováha

  • Dost únavě a vyčerpání
  • Podpora zdraví jater
  • Účinný adaptogen činské medicíny
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Troubu předehřejte na 180 °C.

2

Ve větší míse vidličkou rozmačkejte 2 banány. Přilijte med a zamíchejte.

3

Postupně přidejte ovesné vločky, kypřicí prášek a vše zalijte sójovým mlékem.

4

Do těsta přimíchejte pekanové ořechy, vejce a strouhaný kokos s arašídovým máslem.

5

Vymažte menší pečicí formu 15 cm × 15 cm kokosovým olejem a přemístěte do ní těsto.

6

Formu dejte do trouby a pečte při 170–180 °C 30 minut.

7

Zapečenou kaši rozdělte do 6 misek a podávejte.

8

Pokud kaši nespotřebujete najednou, nechte ji zcela vychladnout, poté ji uzavřete do vzduchotěsné nádoby a uložte do lednice či do mrazáku. V lednici kaše vydrží 4–5 dní, v mrazáku až 3 měsíce.

TIP
Do těsta můžete přidat rozinky, datle nebo jakýkoli druh ořechů. Zapečená kaše je výborná také například s datlovým sirupem, kousky banánu a skyrem.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Brygida Zdrzalek
03. března 2024

s javorovým sirupem a přírodním jogurtem

Automaticky přeloženo

hodnocení_1419010
Bebi.Ziaba.Daba
19. května 2023

miluji tento recept

Automaticky přeloženo

8kxy5dhp4cprivaterelayappleidcom
16. dubna 2023

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních