Pomazánka z tofu a červené řepy
5 min
0 min
Snadné
2 porce
Jen pár ingrediencí a špetka koření. Takhle jednoduchá je příprava pomazánky z tofu a červené řepy. Vyzkoušejte netradiční spojení těchto výjimečných surovin, které vám zpestří den.

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus
- 256 Kcal
- 13 g bílkovin
- 22 g tuků
- 3 g sacharidů
Více než 1000 receptů ze všech kuchařek (ušetřete přes 5000 Kč)
- Videokurzy, díky kterým se stanete mistry kuchyně
- Vařte z lednice či ze spíže
- Oblíbené recepty dostupné offline
Suroviny
2 porce
Štítky
Postup přípravy
1
Všechny ingredience kromě rozmarýnu rozmixujeme ve stolním mixéru dohladka.
2
Pomazánku vyndáme pomocí špachtle z mixéru a přemístíme ji do servírovací misky. Rozmarýn rozemneme v ruce, nasekáme nadrobno a přimícháme do pomazánky.
3
Vychlazenou pomazánku podáváme s celozrnným pečivem nebo zeleninou.
4
Pomazánku jsme před servírováním dozdobili sekanými lískovými ořechy.
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Milé překvapení. Dala jsem méně tvarohu, je jemná, není tolik cítit zemitá chuť řepy... A ta barva je boží 😊
Vítané zpestření "obyčejné" řepové pomazánky. Kombinace řepy s tofu je výborná; tentokrát jsem tedy dělala bez rozmarýnu s posypem sezamových semínek a pochutnali jsme si.
Moc nám to nejelo v této kombinaci