🥳     Fitrecepty se mění na JÍME ZDRAVĚ. Nové jméno, web a mnohem víc.    Přečtěte si příběh o změně
HledatHledatMojeMojeKošíkKošík0
Chci vařit Obchod Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 390 Kcal
  • 14 g bílkovin
  • 6 g tuků
  • 70 g sacharidů

Získejte nejlepších 80 receptů z kuchařky ZDARMA

  • 80 tipů na chutnou letní inspiraci
  • Pomocník při tvorbě jídelníčku nebo plánu vaření pro rodinu
  • Jezte zdravě, pochutnejte si a uvařte do 30 minut

Suroviny

1 porce

Pro vaření a servírování doporučujeme

Postup přípravy

1

V rendlíku si převedeme k varu mléko.

2

Přisypeme pohankovou krupici a med.

3

Směs mícháme dokud nám nezhoustne a poté odstavíme (cca 10 minut).

4

Poté do kaše přimícháme karob se skořicí a ozdobíme plátky jablka.

5

Podáváme nejlépe teplé.

6

Autorkou receptu je Barbora Hlubučková.

Autor receptu
Tým Jíme Zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Lucie Maršálková
21. dubna 2020

Jsem alergická na čerstvé jablka, tak jsem kousky jablka hodila na pánev, přidala lžičku medu s trochou másla a půl lžičky skořice a “dusila” pod pokličkou. Místo sójového mléka (taky alergie) jsem zaměnila za mandlové a musím říct že opravdu super snídaňová lahůdka ☺️

hodnocení_1109423
Kateřina Horáčková
12. dubna 2020

👌

hodnocení_1156869
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních