HledatHledatMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Kontaktujte nás

Postup přípravy

1

Troubu předehřejte na 220–230 °C.

2

Papriku omyjte, vložte do předehřáté trouby a pečte při 230 °C. Až se na paprice začnou dělat černé puchýře, opatrně ji přendejte z trouby do mikrotenového sáčku a nechte zapařit. Až paprika zchladne, odstraňte slupku a semínka.

3

Oloupanou papriku vložte do mixéru a spolu se všemi ostatními ingrediencemi rozmixujte do hladka.

4

Hotovou pomazánku skladujte v lednici a zkonzumujte do 5 dní.

TIP
Pomazánku podávejte s celozrnným toustem a řeřichou.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Michaela Hime
12. května 2021

Byla výborná, nedělám naposled :) akorát jsem neměla samotne susene rajcata, tak jsem dala trochu pesta ze sušených rajčat.

Lucie Funfálková
13. prosince 2020

Po rozmixovani byla bohužel bez chuti. Přidala jsem sůl, pepř a kapari a trochu riccoty a už to bylo dobré.

Háňa
04. května 2020

Bez chuti, zklamání. Dochucovala jsem poté různým kořením, abychom ji vůbec dojedli 😔

Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních