HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 178 kcal
  • 7 g bílkovin
  • 15 g tuků
  • 4 g sacharidů

Efektivní a bezpečné doplnění 100 % denního příjmu hořčíku

  • Podpora regenerace
  • Pomůže od migrén
  • Přes 1000 spokojených recenzí
Více informací

Suroviny

8 porcí

Přírodní společník pro zdraví i pohodu – Reishi

  • Podporuje imunitu
  • Chrání srdce
  • Zmírňuje stres
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Troubu předehřejte na 220–230 °C.

2

Papriku omyjte, vložte do předehřáté trouby a pečte při 230 °C. Až se na paprice začnou dělat černé puchýře, opatrně ji přendejte z trouby do mikrotenového sáčku a nechte zapařit. Až paprika zchladne, odstraňte slupku a semínka.

3

Oloupanou papriku vložte do mixéru a spolu se všemi ostatními ingrediencemi rozmixujte do hladka.

4

Hotovou pomazánku skladujte v lednici a zkonzumujte do 5 dní.

TIP
Pomazánku podávejte s celozrnným toustem a řeřichou.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Andrea Falisová
16. dubna 2024

Úžasná natěrka

Automaticky přeloženo

Martina Hloušková
24. února 2024

naprosto famózní 🤩

jps
08. února 2023

Velmi chutné, použila jsem dvojnásobné množství papriky a dochutila chilli. Námaha upéct si vlastní papriky na mě byla moc, koupila jsem si sklenici smažené papriky v tureckém obchodě.

Automaticky přeloženo

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních