![Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %](https://jz.img0.cz/media/product/img/jak-jime-zdrave-na-jare-se-slevou-68-percent-small_zy1Y9kp.png.276x276_q85_crop.png)
Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %
![Hydrolyzovaný rybí kolagen (příchuť citron)](https://jz.img0.cz/media/product/img/hydrolyzovany-rybi-kolagen-s-citronovou-prichuti-small_nc24xMc.png.276x276_q85_crop.png)
Lískové ořechy opražte nasucho na pánvi na mírném plameni. Dejte stranou.
Čekanku natrhejte na menší kousky a společně s olejem ji na pánvi 5 minut restujte na středním plameni, aby změkla (čekanka se dá opéct i na grilu a to 2–3 minuty z každé strany).
Osolte a opepřete.
Pomeranče oloupejte a nakrájejte na plátky.
Na talíř dejte ogrilovanou čekanku a nakrájené pomeranče. Posypejte lískovými ořechy a nadrobeným sýrem feta. Ozdobte čerstvým tymiánem.
Všechny ingredience na dresink smíchejte. Podávejte se salátem.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními