![Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %](https://jz.img0.cz/media/product/img/jak-jime-zdrave-na-jare-se-slevou-68-percent-small_zy1Y9kp.png.276x276_q85_crop.png)
Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %
![Hydrolyzovaný rybí kolagen (příchuť citron)](https://jz.img0.cz/media/product/img/hydrolyzovany-rybi-kolagen-s-citronovou-prichuti-small_nc24xMc.png.276x276_q85_crop.png)
Příprava bezového octu:
Bezové květy omyjte ve studené vodě a ostříhejte květy tak, aby vznikly malé svazečky květů. Cílem je zbavit velkých zelených stonků. Květy dejte do čisté sklenice s víčkem, zalejte octem a nechte 3-5 týdnů v lednici uležet. Používat můžete ocet i naložené květy.
Příprava salátu:
Na nepřilnavé pánvi nasucho opražte vlašské ořechy. Na středním plameni opékejte ořechy, až jsou zlatavé a lesklé. Průběžně je nezapomeňte promíchávat a ještě teplé je smíchejte s medem.
Mezi tím si připravte dresink, smíchejte 1 lžičku medu, 3 lžíce bezového octa a lžíci olivového oleje.
Na talíř si připravte směs salátových listů, nakrájejte na plátky nebo kousky kozí sýr, přidejte meduňkové listy, zalijte dresinkem, posypte opečenými ořechy a na závěr přidejte i naložené bezové květy z octu.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
veľmi dobrí 👍
Perfektni recept