HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 469 kcal
  • 15 g bílkovin
  • 43 g tuků
  • 17 g sacharidů

Efektivní a bezpečné doplnění 100 % denního příjmu hořčíku

  • Podpora regenerace
  • Pomůže od migrén
  • Přes 1000 spokojených recenzí
Více informací

Suroviny

1 porce

Zatočte s únavou a vyčerpáním pomocí Hořčíku

  • Dodá energii na celý den
  • Zrelaxuje a uvolní
  • Podpoří svaly a kosti
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Příprava bezového octu:

2

Bezové květy omyjte ve studené vodě a ostříhejte květy tak, aby vznikly malé svazečky květů. Cílem je zbavit velkých zelených stonků. Květy dejte do čisté sklenice s víčkem, zalejte octem a nechte 3-5 týdnů v lednici uležet. Používat můžete ocet i naložené květy.

3

Příprava salátu:

4

Na nepřilnavé pánvi nasucho opražte vlašské ořechy. Na středním plameni opékejte ořechy, až jsou zlatavé a lesklé. Průběžně je nezapomeňte promíchávat a ještě teplé je smíchejte s medem.

5

Mezi tím si připravte dresink, smíchejte 1 lžičku medu, 3 lžíce bezového octa a lžíci olivového oleje.

6

Na talíř si připravte směs salátových listů, nakrájejte na plátky nebo kousky kozí sýr, přidejte meduňkové listy, zalijte dresinkem, posypte opečenými ořechy a na závěr přidejte i naložené bezové květy z octu.

Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Ne_Kn
30. května 2021

veľmi dobrí 👍

Jiří Buček
06. dubna 2020

Perfektni recept

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních