
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Jarní cibulky nakrájejte najemno. Mrkev očistěte, rozkrojte podélně napůl a poté nakrájejte na kolečka.
V hrnci rozehřejte kokosový olej a jarní cibulky osmahněte na mírném plameni.
Přidejte zázvor a po chvilce i mrkev a restujte cca 10 minut.
Orestovanou směs zalijte vývarem, hrnec přikopte pokličkou a jeho obsah přiveďte k varu. Vařte na středním plameni, dokud mrkev nezměkne (cca 25 minut).
Polévku odstavte a nechte chvíli vychladnout. Poté ji rozmixujte tyčovým mixérem.
Rozmixovanou polévku dochuťte solí, pepřem a pomerančovou šťávou.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
můj 10letý syn řekl, že by to mohlo být na seznamu
Automaticky přeloženo z němčiny
Velmi dobře. Přidala jsem smetanu.
Automaticky přeloženo z polštiny
skvělá chuť, krásná barva. Lahodné.
Automaticky přeloženo z polštiny