HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 143 kcal
  • 2 g bílkovin
  • 7,4 g tuků
  • 17,4 g sacharidů

Vyhlaďte pleť a objevte nové sebevědomí s rybím kolagenem

  • Zářivá pleť
  • Krásné vlasy
  • Zdravé klouby
Více informací

Suroviny

3 porce

Krása nikdy nechutnala lépe! Vsaďte na kolagen s mangovou příchutí

  • Zářivá pleť
  • Krásné vlasy
  • Silné nehty
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Jarní cibulky nakrájejte najemno. Mrkev očistěte, rozkrojte podélně napůl a poté nakrájejte na kolečka.

2

V hrnci rozehřejte kokosový olej a jarní cibulky osmahněte na mírném plameni.

3

Přidejte zázvor a po chvilce i mrkev a restujte cca 10 minut.

4

Orestovanou směs zalijte vývarem, hrnec přikopte pokličkou a jeho obsah přiveďte k varu. Vařte na středním plameni, dokud mrkev nezměkne (cca 25 minut).

5

Polévku odstavte a nechte chvíli vychladnout. Poté ji rozmixujte tyčovým mixérem.

6

Rozmixovanou polévku dochuťte solí, pepřem a pomerančovou šťávou.

TIP
Polévku můžete před podáváním ozdobit nahrubo nastrouhaným sýrem a čerstvou petrželovou natí. Pokud máte polévky rádi ostřejší, můžete do hotové polévky přidat ještě trochu chilli a nastrouhaného čerstvého zázvoru.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

nw8nmsgf5pprivaterelayappleidcom
26. ledna 2024

Vynikající jemňunká polévka, pomerančovou šťávu jsem neměla ale byla výborná i bez ní.

Automaticky přeloženo

Mirjam Wimberger
01. března 2023

můj 10letý syn řekl, že by to mohlo být na seznamu

Automaticky přeloženo

Karolina Skalska
27. února 2023

Velmi dobře. Přidala jsem smetanu.

Automaticky přeloženo

hodnocení_1314738
banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních