HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 143 kcal
  • 2 g bílkovin
  • 7,4 g tuků
  • 17,4 g sacharidů

Reishi – revitalizace, relax, rovnováha

  • Dost únavě a vyčerpání
  • Podpora zdraví jater
  • Účinný adaptogen činské medicíny
Více informací

Suroviny

3 porce

Extra vstřebatelný Hořčík pro ten nejkvalitnější spánek

  • Jednička na trhu
  • Zatočí s únavou
  • Pomůže od křečí
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Jarní cibulky nakrájejte najemno. Mrkev očistěte, rozkrojte podélně napůl a poté nakrájejte na kolečka.

2

V hrnci rozehřejte kokosový olej a jarní cibulky osmahněte na mírném plameni.

3

Přidejte zázvor a po chvilce i mrkev a restujte cca 10 minut.

4

Orestovanou směs zalijte vývarem, hrnec přikopte pokličkou a jeho obsah přiveďte k varu. Vařte na středním plameni, dokud mrkev nezměkne (cca 25 minut).

5

Polévku odstavte a nechte chvíli vychladnout. Poté ji rozmixujte tyčovým mixérem.

6

Rozmixovanou polévku dochuťte solí, pepřem a pomerančovou šťávou.

TIP
Polévku můžete před podáváním ozdobit nahrubo nastrouhaným sýrem a čerstvou petrželovou natí. Pokud máte polévky rádi ostřejší, můžete do hotové polévky přidat ještě trochu chilli a nastrouhaného čerstvého zázvoru.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Amelli bous
10. února 2025

Mñam! Budu dělat častěji <3, použila jsem řepkový olej a dochutila sušených rozmarýnem a bylo to top!

nw8nmsgf5pprivaterelayappleidcom
26. ledna 2024

Vynikající jemňunká polévka, pomerančovou šťávu jsem neměla ale byla výborná i bez ní.

Automaticky přeloženo

Mirjam Wimberger
01. března 2023

můj 10letý syn řekl, že by to mohlo být na seznamu

Automaticky přeloženo

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních