Okurkové gazpacho
68 min
0 min
Snadné
2 porce
Znáte okurkové gazpacho? Pokud jste o této verzi gazpacha ještě neslyšeli, máte jedinečnou možnost si ho doma vyzkoušet. Budete potřebovat pouze pár ingrediencí, které máte určitě doma. Tak směle do toho.

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus
- 256 Kcal
- 3 g bílkovin
- 24 g tuků
- 8 g sacharidů
Více než 1000 receptů ze všech kuchařek (ušetřete přes 5000 Kč)
- Videokurzy, díky kterým se stanete mistry kuchyně
- Vařte z lednice či ze spíže
- Oblíbené recepty dostupné offline
Suroviny
2 porce
Postup přípravy
1
Všechny ingredience dejte do mixéru a společně rozmixujte dohladka. Rozmixovanou polévku dejte před podáváním chladit alespoň na 1 hodinu do lednice.
2
Vychlazenou polévku rozdělte do 2 misek, ozdobte lístky čerstvé bazalky a podávejte.
TIP
Gazpacho servírujte posypané nasucho opečenými piniovými oříšky.
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními