HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás
Znáte z naší kuchařky

Jíme zdravě do 30 minut se slevou 53 %

Strana 104Více informací o kuchařce

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 403 kcal
  • 30 g bílkovin
  • 10 g tuků
  • 46 g sacharidů

Vyhlaďte pleť a objevte nové sebevědomí s rybím kolagenem

  • Zářivá pleť
  • Krásné vlasy
  • Zdravé klouby
Více informací

Suroviny

3 porce

Extra vstřebatelný Hořčík pro ten nejkvalitnější spánek

  • Jednička na trhu
  • Zatočí s únavou
  • Pomůže od křečí
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Nejprve si připravte hrnec, nalijte do něj 800 ml vody a osolte ji. Do osolené vody nasypte rýži, hrnec přiklopte pokličkou a vařte 13–16 minut na středním plameni.

2

Mezitím co se vaří rýže, umyjte si kuřecí prsa, osušte je, nakrájejte na menší kostky a osolte a opepřete. Poté si v pánvi na středním plameni rozpalte olivový olej.

3

Následně do pánve vložte kuřecí maso a restujte jej 7–8 minut na středním plameni.

4

Rajčata nakrájejte na malé kostky a přidejte je společně s protlakem k orestovanému masu. Vše restujte dalších 5–6 minut na středním plameni.

5

Jakmile bude rýže uvařená, přidejte ji do pánve společně s chilli, petrželovou natí a 50 ml vody. Vše promíchejte a podávejte.

TIP
Tipy na servírování: Na jednotlivé porce můžete dle chuti přidat čerstvé chilli papričky nakrájené na tenká kolečka nebo najemno, popřípadě nahrubo nasekanou čerstvou bazalku.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Karolína Rousová
14. března 2023

Není to špatné, ale spíše bych to dala ke špagetům než do zitera. Ale není to špatné. Já použila teda barevnou ryzi jelikoz tu co mají napsanou tu tak u nás nemeli.

hodnocení_1142528
banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních