🥳     Fitrecepty se mění na JÍME ZDRAVĚ. Nové jméno, web a mnohem víc.    Přečtěte si příběh o změně
HledatHledatMojeMojeKošíkKošík0
Chci vařit Obchod Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 323 Kcal
  • 16 g bílkovin
  • 10 g tuků
  • 42 g sacharidů

Získejte nejlepších 80 receptů z kuchařky ZDARMA

  • 80 tipů na chutnou letní inspiraci
  • Pomocník při tvorbě jídelníčku nebo plánu vaření pro rodinu
  • Jezte zdravě, pochutnejte si a uvařte do 30 minut

Suroviny

4 porce

Postup přípravy

1

Penne uvaříme podle návodu na obalu.

2

Ostatní ingredience dáme na pánev s prohříváme dokud není květák měkký. (20 minut)

3

Celou směs poté rozmixujeme a přidáme do hrnce k zcezeným těstovinám.

4

Hotové těstoviny posypeme mozzarellou.

5

Tuto omáčku můžeme použít i k pečené zelenině, jiným těstovinám či rýži.

6

Autorkou receptu je Barbora Hlubučková.

Autor receptu
Tým Jíme Zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Lucille
29. srpna 2020

Recept mi vubec nechutnal, testoviny byly bez chuti a jeste mi smrdela kuchyn asi 3 dny kvetakem 😶. Omacka z kvetaku zni dobre, priste bych pouzila ale asi smetanu, aby byla vic kremovejsi a okorenila, aby byla vic chutnejsi. Tohle byl asi prvni recept odtud, co mi nechutnal, nejakou dobu ted kvetak nemusim 🤫😅

Deni Lajčáková
03. června 2020

neprišlo mi to vôbec bez chuti bolo to super 👍 😊

Kateřina K
05. května 2020

chut nebyla nijak extra vyrazna, znovu uz je nejspis delat nebudu

Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních