HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 146 kcal
  • 1 g bílkovin
  • 11 g tuků
  • 8 g sacharidů

Extra vstřebatelný Hořčík pro ten nejkvalitnější spánek

  • Jednička na trhu
  • Zatočí s únavou
  • Pomůže od křečí
Více informací

Suroviny

2 porce

Vyhlaďte pleť a objevte nové sebevědomí s rybím kolagenem

  • Zářivá pleť
  • Krásné vlasy
  • Zdravé klouby
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Všechny ingredience dejte do mixéru a rozmixujte dohladka.

2

Gazpacho pak dejte před podáváním chladit alespoň na 1 hodinu do lednice.

3

Po vychlazení polévku do dvou misek, dozdobte lístky bazalky a podávejte.

Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Jitka Vávrová
22. srpna 2023

příliš česneku, příliš cibule a to jsem dala menší množství...

Bersa
20. června 2023

Moc dobre osvěžující- dala jsem 1 stroužek česneku. Posypano usmazenou slaninou 😅

hodnocení_1429554
Marian Strycek
07. září 2022

Toto gazpacho nemá chybu.

Automaticky přeloženo

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních