HledatHledatMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 170 Kcal
  • 10 g bílkovin
  • 12 g tuků
  • 5 g sacharidů

Suroviny

4 porce

Štítky

Postup přípravy

1

Květák si uvaříme v osolené vodě doměkka. (20-25 minut)

2

Uvařený květák scedíme a necháme vychladnout.

3

Troubu si předehřejeme na 190 °C.

4

Uvařený květák rozmixujeme s ostatními ingrediencemi a ze vzniklého těsta tvarujeme na plech vyložený pečícím papírem placičky.

5

Pečeme 20 minut při 190 °C .

6

Můžeme konzumovat samostatně nebo jako přílohu k masům.

Autor receptu
Tým Jíme Zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Adéla Pflag cs
12. března 2021

Moc dobré! :) Do těsta jsem přidala trošku ovesných vloček. A ačkoliv těsto před upečením moc nerželo pohromadě, tak po upečení už ano :)

Tereza T.flag cs
11. března 2021

Výborné. Dělala jsem dvojitou dávku z celého květáku. Přidala jsem ještě bazalku a oregáno ❤ vzniklé těstíčko se mi zdálo tekutější, doplnila jsem kukuřičnou moukou (bezlepkově) do tvárnější konzistence. Pečeno dle instrukcí. Podávané se šlehanou bramkaší 🤤 varování: je to extrémně žravé 😅

hodnocení_1102367
Magda Špačkováflag cs
23. února 2021

Supr recept na jinou přílohu k masu :) Díky!

Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních