Pouze 999Kč a máte dopravu zdarma
HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás
Znáte z naší kuchařky

Jíme zdravě do 30 minut se slevou 53 %

Strana 94Více informací o kuchařce

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 101 kcal
  • 7 g bílkovin
  • 3 g tuků
  • 10 g sacharidů

Krása nikdy nechutnala lépe! Vsaďte na kolagen s mangovou příchutí

  • Zářivá pleť
  • Krásné vlasy
  • Silné nehty
Více informací

Suroviny

8 kusů

Hydratace a omlazení s každým douškem našeho kolagenu

  • Proti vráskám
  • Proti celulitidě
  • Skvělá chuť, žádná rybina
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Nejprve si připravte květák. V hrnci přiveďte osolenou vodu k varu, přidejte růžičky květáku a vařte 15–18 minut.

2

Uvařený květák sceďte, zchlaďte v cedníku pod proudem studené vody a přemístěte do větší mísy.

3

Uvařené růžičky květáku vložte do mísy a rozšťouchejte šťouchadlem na brambory. Poté přidejte vejce, kukuřičnou strouhanku, špaldovou mouku, kari koření, utřený stroužek česneku, nahrubo nastrouhanou mozzarellu light, sůl a pepř a ze směsi vytvořte hustší těsto.

4

Z těsta tvarujte karbanátky a opékejte je na nepřilnavé pánvi 2–3 minuty z každé strany při středním plameni.

5

Upečené karbanátky rozdělte do jednotlivých talířů a podávejte.

TIP
Tipy na servírování: Karbanátky můžete podávat samostatně nebo například s vařenými bramborami. Skvěle chutnají zatepla i zastudena. TIP: Karbanátky podávejte s dipem ze zakysané smetany a dle chuti posypané čerstvým najemno nasekaným chilli a nahrubo nasekaným koriandrem. Pokud preferujete přípravu v troubě, pečte karbanátky 18–22 minut při 190–195 °C.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Natálie Krátká
17. června 2024

Opravdu moc dobré, určitě udělám příště znovu ☺️👍🏻.

Jana Kajanovič
23. července 2023

Já jsem vařila s manželem, který přidal více česneku a majoránku a jelikož se mi zdála hmota vcelku lepivá, tak jsme to dali zapéct na plech do trouby a fakt pecka! Snadná a rychlá příprava, velmi chutné.

hodnocení_1112568
Klára Lobová
20. července 2023

Výborné 👏🏼👏🏼 opravdu rychlé, rozmačkala jsem nahrubo i květák a vyšly mi z toho takové alá bramboráčky 🙂

hodnocení_1143555
banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních