HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás
Znáte z naší kuchařky

Jíme zdravě do 30 minut se slevou 53 %

Strana 86Více informací o kuchařce

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 251 kcal
  • 32 g bílkovin
  • 8 g tuků
  • 11 g sacharidů

Efektivní a bezpečné doplnění 100 % denního příjmu hořčíku

  • Podpora regenerace
  • Pomůže od migrén
  • Přes 1000 spokojených recenzí
Více informací

Suroviny

3 porce

Přírodní společník pro zdraví i pohodu – Reishi

  • Podporuje imunitu
  • Chrání srdce
  • Zmírňuje stres
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Troubu předehřejte na 200–210 °C a připravte si zapékací nádobu (30 cm × 40 cm).

2

Kuřecí prsa omyjte, osušte a očistěte.

3

Mrkev oloupejte a nakrájejte na dlouhé proužky o šířce cca 1 cm. Poté ji vložte na dno zapékací nádoby a přidejte máslo a citronovou kůru a šťávu.

4

Na mrkev položte kuřecí prsa, osolte je, opepřete a posypte tymiánem. Takto připravenou zapékací nádobu vložte do trouby a vše pečte 20–24 minut na 200–210 °C.

TIP
Tipy na servírování: Kuřecí prsa podávejte posypaná nahrubo nasekanou čerstvou bazalkou a pokapaná olivovým olejem. Jako přílohu doporučujeme bílou quinou nebo kuskus.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

2y9qrfyfv8privaterelayappleidcom
22. září 2024

Tip top

Automaticky přeloženo

hodnocení_1337355
Eva Fričová
18. ledna 2023

Vynikající recept, jednoduchý a chutný.

Automaticky přeloženo

Cibulenka
23. března 2022

Máslo s mrkví? V seznamu není... Nic moc recept.

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních