
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

V menším hrnci smíchejte mléko s medem a směs přiveďte k varu.
Následně do hrnce přidejte špaldovou krupici, snižte plamen na střední stupeň a za stálého míchání směs vařte 4 minuty.
Uvařenou kaši přemístěte do servírovací misky.
Poté si stranou smíchejte kakao s třtinovým cukrem a výslednou směsí posypte kaši v misce.
Na závěr si v hrnci či rendlíku na mírném plameni rozpusťte máslo, následně jím přelijte obsah misky a podávejte.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Kaši si dělám běžně, ale chtěla jsem zjistit v čem je tato jiná. Ty 4 minuty jsou hrozně moc. Po 2 minutách jsem rendlik odstavila a bylo to akorát. Kdybych to tam nechala konkrétní čas, tak je to jako beton.
Trošku hustejšia, ale inak bomba
Mňamka! Pouze doporučuji trochu méně krupice, aby nebyla až moc hustá jinak super!