HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 408 kcal
  • 17 g bílkovin
  • 10 g tuků
  • 60 g sacharidů

Efektivní a bezpečné doplnění 100 % denního příjmu hořčíku

  • Podpora regenerace
  • Pomůže od migrén
  • Přes 1000 spokojených recenzí
Více informací

Suroviny

1 porce

Zatočte s únavou a vyčerpáním pomocí Hořčíku

  • Dodá energii na celý den
  • Zrelaxuje a uvolní
  • Podpoří svaly a kosti
Více informací

Štítky

banner image

Postup přípravy

1

V menším hrnci smíchejte mléko s medem a směs přiveďte k varu.

2

Následně do hrnce přidejte špaldovou krupici, snižte plamen na střední stupeň a za stálého míchání směs vařte 4 minuty.

3

Uvařenou kaši přemístěte do servírovací misky.

4

Poté si stranou smíchejte kakao s třtinovým cukrem a výslednou směsí posypte kaši v misce.

5

Na závěr si v hrnci či rendlíku na mírném plameni rozpusťte máslo, následně jím přelijte obsah misky a podávejte.

Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Petra Javorová
03. května 2021

Kaši si dělám běžně, ale chtěla jsem zjistit v čem je tato jiná. Ty 4 minuty jsou hrozně moc. Po 2 minutách jsem rendlik odstavila a bylo to akorát. Kdybych to tam nechala konkrétní čas, tak je to jako beton.

tepecko
30. dubna 2021

Trošku hustejšia, ale inak bomba

Temi41
29. března 2021

Mňamka! Pouze doporučuji trochu méně krupice, aby nebyla až moc hustá jinak super!

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních