HledatHledatMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 425 Kcal
  • 12 g bílkovin
  • 16 g tuků
  • 58 g sacharidů

Suroviny

4 porce

Postup přípravy

1

Brambory pečlivě umyjte, uvařte ve slupce do měkka, zchladlé překrájejte napůl.

2

Sušená rajčata zalijte vroucí vodou a nechte odstát cca 20 minut, až změknou. Slijte, pokrájejte na kousky.

3

Quinou uvařte podle návodu.

4

Vše smíchejte, zalijte olivovým olejem a dochuťte umeoctem.

5

Autorem receptu je společnost Country Life.

Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Dora Branna
06. června 2021

Doporučuji! Nečekala jsem tak výraznou a vyváženou kombinaci chutí. Přidala jsem ještě i pór, barevně i chuťově se dobře s jídlem doplnil, a stačilo to jako lehké hlavní jídlo.

hodnocení_1215303
Veronicia Doležalová
21. září 2020

Skvělý neobvyklý recept na salát ! jsem moc spokojená a chutná skvěle :)

hodnocení_1069869
Jana Škabroudová
13. dubna 2020

Já jsem si to poněkud poupravila a vážení, to, co z toho vzniklo, je naprostá bomba! Potřebovala jsem něco sytějšího k obědu pro kámošku veganku, takže jsem se rozhodla to zapéct. Vše dle návodu a pak ještě konzervu sekaných rajčat, 3 stroužky česneku, trochu protlak a s olivovým olejem vše zamíchat dohromady. Přikryté alobalem péct 20 minut na 160, poté odkryté 10 minut horkovzduchem na 220. Kdybych nedělala veganské jídlo, dala bych tam ještě mozzarellu. Ale i tak je to moc chutné. Díky za recept, bude v mém inventáři 👍

hodnocení_1137422
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních