HledatHledatMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 350 Kcal
  • 8 g bílkovin
  • 10 g tuků
  • 56 g sacharidů

Suroviny

1 porce

Postup přípravy

1

Z mléka odebereme asi 3 lžíce a stranou smícháme s pudinkem.

2

Zbylé mléko přivedeme k varu.

3

Poté vlijeme směs s pudinkovým práškem a vaříme do zhoustnutí. (2–3 minuty)

4

Hotový pudink necháme vychladnout.

5

Vmícháme ricottu a med.

6

Dáme alespoň na 15 minut do lednice a vychlazené podáváme.

7

Pudink můžeme podávat samostatně nebo s čerstvým ovocem.

Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Toni
06. září 2021

výýýborné❤️❤️❤️, mega cháluji❤️

Zuzana Kocurková
24. července 2021

Výborné. ❤️ Med moc nemusím, sladim většinou cekankou a běžný puding se může jít zahrabat. Jen se mi úplně nezdá, že by 400 ml rostlinného mléka, 50 g ricotty, 40g puding prášku a lžíce medu měli 56 g sacharidů. Dělala jsem dvojitou dávku, ale jen z 600 ml kravského mléka, sacharidy si ze zvědavosti prepocitala a dospěla k něco přes 40 g.

Petra Nováková
12. února 2021

Moc dobré. Klidně bych zkusila dát víc ricotta, zda se, že je tam toho málo. Místo medu jsem použila čekankový sirup - rozdíl žádný ale i s ním je to sladké. 😉

Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních