
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Troubu předehřejte na 170°C.
Jahody s rebarborou očistěte a nakrájejte na malé kostičky. Dejte do mísy a promíchejte se 4 lžícemi medu.
Přendejte do zapékací mísy (Ø 20cm), dejte do trouby a pečte při 170 °C 15 minut.
Než se rebarbora s jahodami upeče, připravte si crumble. Smíchejte vlašské ořechy, ovesné vločky, máslo a 2 lžíce medu.
Po 15 minutách vyndejte pekáč s jahodami a rebarborou z trouby, zasypte připraveným crumblem a vraťte zpět do trouby.
Pečte dalších 12-15 minut. Podávejte například s jogurtem či zakysanou smetanou.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Výborné, zkoušela jsem s jablky. Jen bylo potřeba nechat v troubě trochu déle.
Výborný. Místo jahod jsem udělala s jablky.
Luxus! Místo medu čekankový sirup, dala bych to na posezení (děláno na 3 porce).