HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 353 kcal
  • 6 g bílkovin
  • 26 g tuků
  • 25 g sacharidů

Efektivní a bezpečné doplnění 100 % denního příjmu hořčíku

  • Podpora regenerace
  • Pomůže od migrén
  • Přes 1000 spokojených recenzí
Více informací

Suroviny

5 porcí

Zatočte s únavou a vyčerpáním pomocí Hořčíku

  • Dodá energii na celý den
  • Zrelaxuje a uvolní
  • Podpoří svaly a kosti
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Troubu předehřejte na 170°C.

2

Jahody s rebarborou očistěte a nakrájejte na malé kostičky. Dejte do mísy a promíchejte se 4 lžícemi medu.

3

Přendejte do zapékací mísy (Ø 20cm), dejte do trouby a pečte při 170 °C 15 minut.

4

Než se rebarbora s jahodami upeče, připravte si crumble. Smíchejte vlašské ořechy, ovesné vločky, máslo a 2 lžíce medu.

5

Po 15 minutách vyndejte pekáč s jahodami a rebarborou z trouby, zasypte připraveným crumblem a vraťte zpět do trouby.

6

Pečte dalších 12-15 minut. Podávejte například s jogurtem či zakysanou smetanou.

Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Sonička J.
10. června 2023

vynikající 😊

Lucie Balada
05. června 2023

Geniálně jednoduché a skvělý způsob jak spotřebovat mražené zásoby ovoce. Použila jsem jáhlové vločky a super!

LuLuseta
30. května 2023

Vynikajúci 🥰 Milujem rebarboru a v kombinácii s jahodami je to geniálne. Použila som čakankový sirup kvôli cukrovke, takže ešte zdravšie ;)

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních