
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Všechny ingredience smíchejte ve větší míse dohromady. Ze směsi vypracujte těsto, zabalte ho do potravinové fólie a nechte odležet alespoň 6–8 hodin v lednici (nejlépe však do druhého dne).
Troubu předehřejte na 175 °C.
Vál posypte moukou. Uleželé těsto přemístěte na vál, prohněťte rukama a vyválejte.
Plech vyložte pečicím papírem. Z vyváleného těsta vykrájejte kolečka a vyskládejte je na plech.
Plech s kolečky dejte péct do předehřáté trouby na 165–175 °C a pečte po dobu 10 minut.
Po upečení spojte linecká kolečka chia marmeládou a podávejte.
*Recept na jahodovou chia marmeládu naleznete zde na webu.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Doma chutnali všem i těm, co na zdravé nehledí;)
Lepší než klasicky recept z bile mouky 😍
Výborné, s těstem se dobře pracovalo. Nejsem žádný odborník, většinou s cukrovím spíše bojuju, ale u tohoto receptu vše probíhalo jak mělo.