Špaldová linecká kolečka
20 min
10 min
Snadné
40 kusů

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus
- 64 Kcal
- 1 g bílkovin
- 4 g tuků
- 6 g sacharidů
Suroviny
Štítky
Postup přípravy
Ze všech ingrediencí zpracujeme těsto, zabalíme do potravinové fólie a necháme uležet do druhého dne.
Druhý den těsto prohněteme rukama a na pomoučeném vále vyválíme, vykrajujeme kolečka, která skládáme na plech s pečicím papírem.
Kolečka dáme péct do předehřáté trouby na 165–175 °C a pečeme po dobu 10 minut.
Po upečení spojíme linecká kolečka marmeládou.
TIP: Špaldová kolečka můžete obalit v sušeném rýžovém mléce nebo sypké stévii.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Výborné!
Moc dobré, křehké. Jen jsem tedy barbarsky použila normální marmeládu s cukrem 🙃
Letos pro mě nejlepší cukroví, opravdu lahodné linecké