
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Vločky si rozmixujeme společně se švestkami, přidáme kakao a cca 3 lžíce vody (pokud je těsto příliš tuhé, přilijeme vodu podle potřeby).
Těsto propracujeme, přidáme 20 g medu, 50 g kokosového oleje a odložíme.
Připravíme si náplň. Kokos, 60 g kokosového oleje a zbylý med si spolu rozmixujeme, dokud nevznikne jemná hmota (cca 10 minut).
Mezi dvěma vrstvami pečícího papíru rozválíme těsto, natřeme kokosovou náplní, zarolujeme a dáme do ledničky alespoň přes noc.
Poté můžeme roládu posypat strouhaným kokosem.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
vynikající roláda, od dnes dělám už jen tuto variantu. přidala jsem ještě chia semínka
Automaticky přeloženo z slovenštiny
Dobrý den, bylo by dobře dát do receptů i fotky postupu, aby někdo kdo skus 1.x tyto recepty viděl tu konzistenci. Případně dát radu, co udělat když je těsto moc jogurtové, protože akorát jsem v takovém bodě že je takové a nejsem si jista co s tím spavit, aby z toho bylo těsto a ne jogurt. Víte prosím někdo poradit co v tomto případě? Zkouším dat vlocky a ještě datle a pořád je to těsto takové a nedá se vůbec vyválet. Jsem zklamaná z návodu k receptu, protože se vůbec nepovedl ai když jsem dala už fakt dost vloček, stále je to těsto, že se nedá vůbec válkat. Děkuji
Automaticky přeloženo z slovenštiny
Luxus