HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 383 kcal
  • 9 g bílkovin
  • 26 g tuků
  • 26 g sacharidů

Přírodní společník pro zdraví i pohodu – Reishi

  • Podporuje imunitu
  • Chrání srdce
  • Zmírňuje stres
Více informací

Suroviny

10 porcí

Vyhlaďte pleť a objevte nové sebevědomí s rybím kolagenem

  • Zářivá pleť
  • Krásné vlasy
  • Zdravé klouby
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Nachystejte si středně velkou mísu, dejte do ní 80 g kokosového oleje, polotučný tvaroh, mandlové mléko a ovesné vločky a vše smíchejte v těsto. Mísu s těstem přikryjte potravinovou fólií a dejte na 2 hodiny odležet do lednice.

2

Přibližně 30 minut před koncem chlazení těsta si vezměte misku, dejte do ní sušené brusinky, zalijte je horkou vodou a nechte je namočené 1 hodinu.

3

Odleželé těsto vyndejte z lednice a 30 minut ho nechte v pokojové teplotě, aby změklo a lépe se tvarovalo.

4

Troubu dejte předehřívat na 190 °C, nachystejte si zapékací formu na koláč o průměru cca 25 cm a vyložte ji pečicím papírem.

5

Pomoučete si vál a těsto rozválejte. Rozválené těsto poté dejte do připravené formy a prsty ho rovnoměrně rozprostřete po celé její ploše i po okrajích.

6

Namočené brusinky zbavte vody, vezměte si větší mísu, vložte do ní scezené brusinky, vejce, 40 g kokosového oleje, vanilkový extrakt, vlašské ořechy, kokosový cukr a sůl a vše smíchejte. Vzniklou náplň poté rovnoměrně rozetřete na těsto ve formě.

7

Takto připravenou formu dejte do předehřáté trouby a pečte 45–50 minut při 180–190 °C.

8

Upečený koláč vyjměte z trouby, nechte chladnout ve formě alespoň 2 hodiny a poté podávejte.

TIP
Koláč můžete podávat s extra ovocem.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Helga Végh-Preisz
16. listopadu 2024

Milik14
14. listopadu 2022

také bych poprosila o upřesnění které ingredience jsou na korpus a které na náplň

Automaticky přeloženo

Miriam Bernatova
16. září 2021

Je úžasný, držela jsem se návodu, jenom místo brusinek byly borůvky. Takhle bych ho pojmenovala spíše ořechový s...😉

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních