
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Všechny ingredience na krustu si smícháme a vytvoříme těsto.
Těsto zabalíme do potravinové fólie a dáme chladit na 2 hodiny.
Troubu předehřejeme na 190 °C.
Vychladlé těsto vyválíme na podmoučeném vále a přemístíme do koláčové formy vyložené pečícím papírem.
Smícháme si všechny ingredience na náplň.
Náplň rozetřeme rovnoměrně na těsto.
Dáme péct při 190 °C na 45-50 minut.
Koláč necháme vychladnout a dáme do lednice před podáváním alespoň na 2 hodiny.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
také bych poprosila o upřesnění které ingredience jsou na korpus a které na náplň
Automaticky přeloženo z slovenštiny
Je úžasný, držela jsem se návodu, jenom místo brusinek byly borůvky. Takhle bych ho pojmenovala spíše ořechový s...😉
Bohuzel neni jasne, ktere ingredience jsou pro korpus ktere pro plnku. Prosim o upravu :) Dekuji