
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Připravte si 2 mísy a středně velkou nepřilnavou pánev o průměru 20 cm.
V mixéru rozemelte vločky na mouku.
Do jedné mísy si přes sítko prosejte špaldovou mouku, rozemleté ovesné vločky, prášek do pečiva a sodu.
V druhé míse metličkou vyšlehejte vejce s mlékem, medem, vanilkovým extraktem a špetkou soli.
Obě směsi spojte a nechte alespoň 15 minut odležet.
Poté si na středním plameni rozpalte pánev, vařečkou na ni nalévejte těsto a pečte cca 1 minutu z každé strany. Z tohoto množství uděláte cca 12 palačinek.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Velmi špatně, těsto bylo velmi moučně husté, skoro jako na lívance. Musela jsem přidat hodně mléka, ale pak už byly ok.
Automaticky přeloženo z slovenštiny
naprosto dokonalý recept, moc doporučuji
Opravdu famózní 👌👌👌❤️❤️❤️
Automaticky přeloženo z slovenštiny