HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 82 kcal
  • 6 g bílkovin
  • 4 g tuků
  • 6 g sacharidů

Reishi – revitalizace, relax, rovnováha

  • Dost únavě a vyčerpání
  • Podpora zdraví jater
  • Účinný adaptogen činské medicíny
Více informací

Suroviny

6 porcí

Vyhlaďte pleť a objevte nové sebevědomí s rybím kolagenem

  • Zářivá pleť
  • Krásné vlasy
  • Zdravé klouby
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Zeleninu očistěte a nakrájejte na delší nudličky.

2

Tvaroh smíchejte s hořčicí, citronovou šťávou a sójovou smetanou a nakonec vše osolte a opepřete.

3

Hotový dip podávejte s připravenou zeleninou.

4

Dip můžete skladovat maximálně 4 dny v lednici.

TIP
Dip můžete před podáváním zakápnout olivovým olejem a vše ozdobit čerstvými bylinkami.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Janona Mirowska
07. července 2024

10

Automaticky přeloženo

Katka Bartošová
25. června 2023

Je to dobré, ale rozhodně nic extra.

Eva Petrů
28. března 2023

vynikající

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních