![Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %](https://jz.img0.cz/media/product/img/jak-jime-zdrave-na-jare-se-slevou-68-percent-small_zy1Y9kp.png.276x276_q85_crop.png)
Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %
![Hydrolyzovaný rybí kolagen (příchuť citron)](https://jz.img0.cz/media/product/img/hydrolyzovany-rybi-kolagen-s-citronovou-prichuti-small_nc24xMc.png.276x276_q85_crop.png)
Vejce dejte do vody, tu přiveďte k varu a vejce v ní na středním plameni uvařte natvrdo (8–10 minut). Uvařená vejce nechejte vychladnout a poté je oloupejte.
Jarní cibulky očistěte a nakrájejte na menší kousky. Vejce nakrájejte na kostičky.
Cibulky, tvaroh, sardinky z konzerv a citronovou šťávu dejte do mixéru a rozmixujte.
Do směsi vmíchejte nakrájená vejce a dochuťte ji solí a pepřem.
Pomazánku skladujte v uzavřené nádobě v lednici max. 1 den.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Rychlovka! Velmi chutný recept, citrón tomu dává svěží chuť.
Vynikající pomazánka!
Tato kombinace je skvělý nápad! Budu to hodně míchat.
Automaticky přeloženo