
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Vlašské ořechy, česnek a 1 lžičku soli dejte do mixéru a rozmixujte.
Přidejte koriandr a petrželovou nať a ještě chvíli mixujte. Vzniklou směs dejte do mísy.
Rozmixujte červenou řepu a smíchejte ji s ostatními rozmixovanými ingrediencemi.
Přidejte balzamikový ocet, osolte a opepřete.
Ze směsi tvarujte kuličky. Pokud bude těsto příliš řídké, můžete namlít ještě další ořechy a do těsta je vmíchat.
Vzniklé pkhali dejte do lednice alespoň na 2 hodiny a poté podávejte.
Skladujte v lednici maximálně 1–2 dny.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
kuličky šly skvěle, jsou výborné.
Kuličky se podařily, musí se hodně rozmixovat ořechy, pak to skvěle drží :)
Chuťově skvělé, ale kuličky z toho tvarovat nešly..