HledatHledatMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 57 Kcal
  • 5 g bílkovin
  • 1 g tuků
  • 5 g sacharidů

Suroviny

4 porce

Postup přípravy

1

Květák rozeberte na růžičky.

2

V hrnci přiveďte k varu vodu, osolte ji a květák v ní uvařte na středním plameni (trvá to cca 10–15 minut). Poté jej sceďte.

3

Uvařený květák rozmixujte společně s oloupanou šalotkou, tvarohem, kurkumou a lahůdkovým droždím.

4

Nakonec vše dochuťte solí a pepřem.

5

Hotovou pomazánku můžete skladovat v lednici, kde vám vydrží maximálně 3 dny.

TIP
Květákovou pomazánku podávejte s celozrnným pečivem nebo se zeleninou, na ozdobu můžete přidat i slunečnicová semínka.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Igor Kibrik
07. prosince 2020

Výborná a osvěžující!

janaky
18. března 2020

zaujímavá chuť.

hodnocení_1145713
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních