HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 57 kcal
  • 5 g bílkovin
  • 1 g tuků
  • 5 g sacharidů

Vyhlaďte pleť a objevte nové sebevědomí s rybím kolagenem

  • Zářivá pleť
  • Krásné vlasy
  • Zdravé klouby
Více informací

Suroviny

4 porce

Hydratace a omlazení s každým douškem našeho kolagenu

  • Proti vráskám
  • Proti celulitidě
  • Skvělá chuť, žádná rybina
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Květák rozeberte na růžičky.

2

V hrnci přiveďte k varu vodu, osolte ji a květák v ní uvařte na středním plameni (trvá to cca 10–15 minut). Poté jej sceďte.

3

Uvařený květák rozmixujte společně s oloupanou šalotkou, tvarohem, kurkumou a lahůdkovým droždím.

4

Nakonec vše dochuťte solí a pepřem.

5

Hotovou pomazánku můžete skladovat v lednici, kde vám vydrží maximálně 3 dny.

TIP
Květákovou pomazánku podávejte s celozrnným pečivem nebo se zeleninou, na ozdobu můžete přidat i slunečnicová semínka.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

ndnnpyhjpfprivaterelayappleidcom
27. září 2024

Tak tohle tedy nechutnalo vůbec.

Marie Havlová
23. dubna 2024

Moc dobré ,lehké jídlo.

Martina Hloušková
03. března 2024

nechutnalo .. vůbec..šlo přes plot slepicím

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních