HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 347 kcal
  • 16 g bílkovin
  • 11 g tuků
  • 46 g sacharidů

Efektivní a bezpečné doplnění 100 % denního příjmu hořčíku

  • Podpora regenerace
  • Pomůže od migrén
  • Přes 1000 spokojených recenzí
Více informací

Suroviny

1 porce

Krása nikdy nechutnala lépe! Vsaďte na kolagen s mangovou příchutí

  • Zářivá pleť
  • Krásné vlasy
  • Silné nehty
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Ricottu smíchejte s medem a nasekanými plátky bazalky.

2

Jahody očistěte a nakrájejte na plátky.

3

Polovinu ricotty namažte na knäckebrot, proložte polovinou jahod a přiklopte druhým knackerbrotem.

4

To samé udělejte se zbylými ingrediencemi.

5

Podávejte ihned nebo vychlazené z ledničky.

Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Hana Rumpíková
21. května 2022

Výborné.:-) Pokud nemáte rádi bazalku, stejně jako já (připomíná mi značkování nekastrovaného koucoura.:-), zkuste přidat nastrouhaný zmrzlý biocitrón.:-)

Tereza Vorbová
02. května 2021

Výborné!

Klára Mědlová
10. června 2020

Taťka se snaží zhubnout a já - jeho dcera se mu snažím dopomoct tím že mu připravuju jídlo (svačiny, večeře atd.) Včera měl toto a moc si to vychvaloval, neměla jsem riccotu tak jsem tam dala pomazánkové máslo (chápu méně zdravé) a bylo to i tak dobré, DOPORUČUJEME

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních