Knäckebroty s ricottou a jahodami
5 min
0 min
Snadné
1 porce
Pokud přemýšlíte, jak ozvláštnit oblíbené knäckebroty, máme pro vás originální nápad. Osvěžující kombinace ricotty, jahod a bazalky vás zaručeně nezklame. Výborně si na něm pochutnáte k snídani nebo i k odpolední kávě.

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus
- 347 Kcal
- 16 g bílkovin
- 11 g tuků
- 46 g sacharidů
Více než 1000 receptů ze všech kuchařek (ušetřete přes 5000 Kč)
- Videokurzy, díky kterým se stanete mistry kuchyně
- Vařte z lednice či ze spíže
- Oblíbené recepty dostupné offline
Suroviny
1 porce
Štítky
Postup přípravy
1
Ricottu smíchejte s medem a nasekanými plátky bazalky.
2
Jahody očistěte a nakrájejte na plátky.
3
Polovinu ricotty namažte na knäckebrot, proložte polovinou jahod a přiklopte druhým knackerbrotem.
4
To samé udělejte se zbylými ingrediencemi.
5
Podávejte ihned nebo vychlazené z ledničky.
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Výborné.:-) Pokud nemáte rádi bazalku, stejně jako já (připomíná mi značkování nekastrovaného koucoura.:-), zkuste přidat nastrouhaný zmrzlý biocitrón.:-)
Výborné!
Taťka se snaží zhubnout a já - jeho dcera se mu snažím dopomoct tím že mu připravuju jídlo (svačiny, večeře atd.) Včera měl toto a moc si to vychvaloval, neměla jsem riccotu tak jsem tam dala pomazánkové máslo (chápu méně zdravé) a bylo to i tak dobré, DOPORUČUJEME