
Miska velká Salt & Pepper Artisan – modrá

Troubu si předehřejeme na 120°C.
Cuketu a batátu nakrájíme na tenké plátky.
Koření smícháme společně s kokosovým olejem a promícháme s plátky cukety a batáty.
Poté plátky pokládáme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme cca 50 minut na 110-120°C.
Chipsy průběžně kontrolujeme.
Mezitím si připravíme dip smícháním jogurtu, citronové šťávy, citronové kůry a utřeného česneku.
Hotové chipsy podáváme s dipem.
Získejte sezónní recepty
a tipy každý týden zcela zdarma
Skvělý pomocník při tvorbě
jídelníčku nebo plánu vaření pro rodinu
Snadné odhlášení kdykoliv jedním klikem
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Velmi dobré
Výborné
Za mě vynikající.