
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

V hrnci přiveďte k varu 500 ml vody. Očistěte chřest a spařte ho 3 minuty ve vodě.
Chřest vyndejte a z hrnce a dejte ho zatím stranou.
Vezměte si větší mísu, rozklepněte do ní všech 5 vajec, zalijte mlékem, osolte a rozšlehejte metličkou.
K rozšlehaným vajíčkům přidejte na nudličky nakrájenou šunku, nastrouhanou mozzarellu a špaldovou mouku. Chřest nakrájejte na zhruba centimetrové kousky a přidejte do těsta.
Máslem (nebo jiným tukem) vymažte 6 formiček nebo plech na muffiny.
Těsto do nich rovnoměrně rozdělte a plech dejte do předehřáté trouby.
Muffiny pečte 20-25 minut při 170 °C. Hotové muffiny poznáte tak, že se na povrchu začne tvořit zlatavá krusta.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Celkově nevýrazná chuť, málo slané. Lepší by bylo vynechat mouku, chutnaly by lépe.
výborné, vláčné
i synek ladoval...vynikajici....