![Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %](https://jz.img0.cz/media/product/img/jak-jime-zdrave-na-jare-se-slevou-68-percent-small_zy1Y9kp.png.276x276_q85_crop.png)
Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %
![Hydrolyzovaný rybí kolagen (příchuť citron)](https://jz.img0.cz/media/product/img/hydrolyzovany-rybi-kolagen-s-citronovou-prichuti-small_nc24xMc.png.276x276_q85_crop.png)
Pohanku propláchněte pod studenou tekoucí vodou.
Propláchnutou pohanku dejte do hrnce a zalijte studenou vodou. Voda by měla sahat zhruba 2,5 cm nad pohanku. Osolte ½ lžičky soli, přiveďte k varu a na mírném plameni vařte 10–15 minut, dokud pohanka nezměkne. Poté přiklopte pokličkou a nechte 5 minut odpočinout.
Tempeh, papriku a rajčátka nakrájejte na kostičky. Petrželovou nať nakrájejte najemno. Promíchejte s uvařenou pohankou, sušenou majoránkou, olivovým olejem a citronovou šťávou.
Podle chuti osolte a opepřete.
Salát podávejte teplý nebo jej nechejte vychladit v lednici a poté podávejte.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Moc dobré, místo petrželky jsem dala pažitku a navrch trochu rukoly. Do práce ideální oběd
výborný!