HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás
Znáte z naší kuchařky

Jíme zdravě každý den se slevou 75 %

Strana 128Více informací o kuchařce

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 110 kcal
  • 5 g bílkovin
  • 7 g tuků
  • 7 g sacharidů

Přírodní společník pro zdraví i pohodu – Reishi

  • Podporuje imunitu
  • Chrání srdce
  • Zmírňuje stres
Více informací

Suroviny

4 porce

Hydratace a omlazení s každým douškem našeho kolagenu

  • Proti vráskám
  • Proti celulitidě
  • Skvělá chuť, žádná rybina
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Troubu předehřejte na 180 °C.

2

Lilek propíchejte vidličkou a zabalte do alobalu společně s oloupanými stroužky česneku.

3

Připravené lilky s česnekem dejte péct do předehřáté trouby na 170–180 °C po dobu 45–50 minut.

4

Upečený lilek nechte chvilku vychladnout a zabalte do potravinové fólie.

5

Následně lilek oloupejte, dužinu dejte do mixéru společně s pečenými stroužky česneku a rozmixujte dohladka.

6

Přidejte ricottu, citronovou šťávu a dochuťte solí a pepřem.

7

Nakonec do pomazánky přimíchejte čerstvou bazalku a podávejte.

TIP
Pomazánku podávejte například s celozrnnými krekry. Recept naleznete zde na webu.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Linda Pavlíková
07. června 2024

Čekala jsem, že to bude chutnější za to, jak to bylo zdlouhavé připravit. Jednou stačilo.

Brygida Zdrzalek
21. dubna 2024

lahodnou a lahodnou pastu jsem použila sušenou bszylie.

Automaticky přeloženo

Silvia Bojdová-Melišová
08. listopadu 2022

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních