![Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %](https://jz.img0.cz/media/product/img/jak-jime-zdrave-na-jare-se-slevou-68-percent-small_zy1Y9kp.png.276x276_q85_crop.png)
Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %
![Hydrolyzovaný rybí kolagen (příchuť citron)](https://jz.img0.cz/media/product/img/hydrolyzovany-rybi-kolagen-s-citronovou-prichuti-small_nc24xMc.png.276x276_q85_crop.png)
Troubu předehřejte na 180 °C.
Lilek propíchejte vidličkou a zabalte do alobalu společně s oloupanými stroužky česneku.
Připravené lilky s česnekem dejte péct do předehřáté trouby na 170–180 °C po dobu 45–50 minut.
Upečený lilek nechte chvilku vychladnout a zabalte do potravinové fólie.
Následně lilek oloupejte, dužinu dejte do mixéru společně s pečenými stroužky česneku a rozmixujte dohladka.
Přidejte ricottu, citronovou šťávu a dochuťte solí a pepřem.
Nakonec do pomazánky přimíchejte čerstvou bazalku a podávejte.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Čekala jsem, že to bude chutnější za to, jak to bylo zdlouhavé připravit. Jednou stačilo.
lahodnou a lahodnou pastu jsem použila sušenou bszylie.
Automaticky přeloženo