
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Avokádo zbavíme slupky a pecky a vydlabanou dužinu dáme společně s oloupanou šalotkou do mixéru.
Mixujeme zhruba minutu do hladké konzistence. K avokádu přidáme všechnu ricottu, limetkovou šťávu, sůl a pepř a mixujeme dalších pár vteřin uplně dohladka.
Až bude mít avokádový dip hladkou konzistenci, přemístíme ho do misky, popřípadě dochutíme solí a pepřem. Avokádový dip skladujeme v ledničce, kde vydrží zhruba 2—3 dny.
Dip se skvěle hodí k čerstvé nakrájené zelenině, nebo na celozrnný chléb, popřípadě k celozrnným krekrům.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
mňamka
Ukázalo se to velmi chutné, udělal jsem to s baculatými stroužky česneku místo perlové cibule
Automaticky přeloženo z Maďarštiny
Vynikající dresing, jak ke grilovanemu masu i pohánkovým karbanatkum