
Miska velká Salt & Pepper Artisan – modrá

Kuskus si zalijeme vroucí vodou a necháme ji vsáknout.
Poté smícháme kuskus s mletými vločkami, vejci a stévií.
Z těsta tvoříme kuličky a do nich zabalíme vždy jednu jahodu (nebo jakékoliv jiné ovoce).
Hotové kuličky vaříme ve v hrnci vroucí osolené vodě do té doby, než vyplavou na povrch.
Knedlíky můžeme podávat samostatně nebo s oslazeným tvarohem a skořicí.
Získejte sezónní recepty
a tipy každý týden zcela zdarma
Skvělý pomocník při tvorbě
jídelníčku nebo plánu vaření pro rodinu
Snadné odhlášení kdykoliv jedním klikem
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Kuskus mám ráda, takže chuť byla dokonalá, překvapivě knedlíky nebyly vůbec suché jak jsem si první myslela.
Nečekaně výborné
Po přečtení komentářů jsem si recept taky upravila. Změnu jsem udělala 150g cottage,2 vejce,130ml mandlového mlíka a smažila jsem na kokosovém oleji a za mě naprosto luxusní recept za který děkuji. Podávala jsem s povidly z arónie a tvarohem.