Pouze 999Kč a máte dopravu zdarma
HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 433 kcal
  • 17,5 g bílkovin
  • 20,1 g tuků
  • 43 g sacharidů

Hydratace a omlazení s každým douškem našeho kolagenu

  • Proti vráskám
  • Proti celulitidě
  • Skvělá chuť, žádná rybina
Více informací

Suroviny

4 porce

Vyhlaďte pleť a objevte nové sebevědomí s rybím kolagenem

  • Zářivá pleť
  • Krásné vlasy
  • Zdravé klouby
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Těstoviny uvařte podle návodu na obalu a poté je sceďte.

2

Přibližně ½ parmazánu schovejte na podávání a zbývající parmazán spolu s ostatními surovinami rozmixujte.

3

Připravte si nepřilnavou pánev a rozpalte ji. Poté na ni nalijte rozmixovanou směs a nechte cca 5 minut prohřát na mírném plameni.

4

Do omáčky vložte scezené těstoviny a promíchejte.

5

Hotovou směs posypejte parmazánem a podávejte.

TIP
Hotový pokrm můžete ozdobit také lžící loupaných dýňových semínek a několika lístky bazalky.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Karolina Skalska
06. května 2024

Chutné a rychlé. Místo parmazánu jsem použila goudu.😊

Automaticky přeloženo

hodnocení_1314738
fmsfv9vqt9@privaterelay.appleid.com
24. února 2024

Je zajímavé, jak je to syté.

Marieta0312
03. ledna 2024

Chutné, lehké a rychlé. Já přidávám k ozvláštnění i cherry rajčátka. Dodávají tomu takovou svěžest, bez nich mi to přijde spíše tak mdlé.

Automaticky přeloženo

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních