
Jíme zdravě pod jednou pokličkou se slevou 65 %

Do středně velkého hrnce nalijte 500 ml kokosového mléka, 100 ml rýžového mléka a 80 ml espressa. Přidejte 1 lžičku vanilkového extraktu a směs vařte na středním plameni dokud nezhoustne (10–15 minut).
Jakmile směs zhoustne, snižte plamen na mírný, do hrnce nalámejte hořkou čokoládu a přidejte med. Za stálého míchání nechte čokoládu s medem ve směsi pozvolna rozpustit. Poté směs nechte 5 minut vychladnout.
Následně do vychladlé směsi metličkou zašlehejte postupně po jednom 4 žloutky. Po přidání žloutků směs za stálého míchání zahřívejte na mírném až středním plameni, dokud znovu nezhoustne (cca 5–7 minut).
Nakonec směs přeceďte přes sítko do lahve a nechte v ledničce zcela vychladnout (cca 4–5 hodin).
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními