Rebarborová limonáda s medem
15 min
15 min
Snadné
10 porcí
Užívejte si sluníčka a osvěžte se zdravější a za nás rozhodně chutnější verzí klasických přeslazených limonád. Rebarbora je sezónní potravina a limonáda z ní je skutečně dokonalá. Její výroba je nenáročná na ingredience i čas a bezpečně každému vykouzlí úsměv na tváři.

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus
- 26 Kcal
- 1 g bílkovin
- 0 g tuků
- 6 g sacharidů
Více než 1000 receptů ze všech kuchařek (ušetřete přes 5000 Kč)
- Videokurzy, díky kterým se stanete mistry kuchyně
- Vařte z lednice či ze spíže
- Oblíbené recepty dostupné offline
Suroviny
10 porcí
Štítky
Postup přípravy
1
Rebarboru očistěte a nakrájejte na kostky.
2
V hrnci přiveďte k varu vodu, přihoďte rebarboru a hrnec přiklopte pokličkou.
3
Rebarboru nechte vařit cca 15 minut do úplného změknutí.
4
Směs přeceďte přes síto nebo utěrku, přimíchejte med, citronovou šťávu a nechte úplně vychladnout.
5
Skladujte v lednici. Pro přípravu limonády řeďte vodou podle chuti, my většinou ředíme v poměru 1:1.
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
je to skvělé, dělám často.
Ani jsem nestihla vyfotit jak rychle zmizela 👍🏻♥️ mňamka, určitě přidávám do oblíbených
Výborná