Vaječná pomazánka z domácí lučiny
25 min
0 min
Snadné
6 porcí
Připravte si naši vaječnou pomazánku a už nebudete dělat jinou. Je rychlá, jednoduchá a hlavně vynikající!

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus
- 141 Kcal
- 8 g bílkovin
- 10 g tuků
- 4 g sacharidů
Více než 1000 receptů ze všech kuchařek (ušetřete přes 5000 Kč)
- Videokurzy, díky kterým se stanete mistry kuchyně
- Vařte z lednice či ze spíže
- Oblíbené recepty dostupné offline
Suroviny
6 porcí
Štítky
Postup přípravy
1
Vejce si nakrájejte na kostičky a jarní cibulku na kolečka.
2
Všechny ingredience smíchejte v míse a hotovou pomazánku dejte odležet asi na 20 minut do lednice.
3
* Viz recept Domácí lučina – z receptu vznikne cca 450 g lučiny, takže je třeba jí udělat míň nebo zbytek využít jinak.
TIP
Pomazánku podávejte s celozrnným pečivem. Před podáváním ji můžete ozdobit kolečky čerstvé ředkve a čerstvou řeřichou.
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Za mě moc dobrá. Pouze jsem měla hodně hustou domácí lučinu (krémový sýr), tak jsem musela přidat lžíci zakysané smetany.
Nejlepší vaječná pomazánka ze všech, které jsem vyzkoušela.