HledatHledatMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 446 Kcal
  • 22 g bílkovin
  • 28 g tuků
  • 26 g sacharidů

Více než 1000 receptů ze všech kuchařek (ušetřete přes 5000 Kč)

  • Videokurzy, díky kterým se stanete mistry kuchyně
  • Vařte z lednice či ze spíže
  • Oblíbené recepty dostupné offline
Vyzkoušet ZDARMA až na 30 dní

Suroviny

1 porce

Postup přípravy

1

Vezmeme si větší mísu. Do ní vložíme síto, které do misky tak akorát pasuje a nechá mezírku na vykapání jogurtu.

2

Síto vysteleme čistou utěrkou a naplníme jogurtem smíchaným se smetanou.

3

Necháme při pokojové teplotě do druhého dne. Do síta nám odkape přebytečná voda a zbyde nám čistá lučina.

4

Lučiny je cca 450 g - informace důležitá pro další recepty.

Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Paulina Hybś
08. září 2022

Velmi chutné a snadné na přípravu.

Automaticky přeloženo z polštiny

Marta Behalikova
29. srpna 2022

Výborná pomazanka

Automaticky přeloženo z slovenštiny

Marie Mořkovská
10. července 2022

Pro dotazy na množství - vždy záleží na směsi, kolik pustí syrovátky, která se ve výsledku dává pryč.. když směs necháte “přesít” v lednici, mělo by to být méně. Vykapanou syrovátku můžete použít na pečení chleba nebo koláčů.

Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních