Špaldové lívance s banánem
10 min
15 min
Snadné
3 porce
Když se jde na to chytře, i lívanců k večeři se nemusíte bát. Stačí vyměnit pár ingrediencí a zdravější varianta je na světě. Takový je i recept na lívance ze špaldové mouky. Když je navíc polejete čekankovým sirupem a posypete mandlemi, o kila se bát už nemusíte.

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus
- 418 Kcal
- 10 g bílkovin
- 18 g tuků
- 54 g sacharidů
Suroviny
3 porce
Štítky
Postup přípravy
1
Všechny uvedené ingredience dejte do mixéru a umixujte hladké těsto.
2
Těsto dejte na 5-10 minut stranou.
3
Z těsta pak opékejte lívance na nepřilnavé pánvi 1 minutu z jedné a necelou 1 minutu z druhé strany (lívance otáčejte ihned potom, co uvidíte na povrchu těsta praskat bublinky).
4
TIP: Lívance podávejte s arašídovým máslem, banánem a sirupem.
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Super!
Zatím nejlepší recept na lívance co jsem kdy měla ❤
Úžasné!!