Bulgurová kaše s kakaovými boby a goji
5 min
15 min
Snadné
2 porce
V chladnějším ránu potěší žaludek teplá snídaně. Dnešní recept je vhodný zvláště pro milovníky čokolády, kteří si s ní chtějí zpříjemnit den už od samého počátku. Jako „třešinku na dortu“ doporučujeme sušené plody goji. Kaši krásně ozdobí při servírování a dodají extra porci energie, vitaminů a minerálů.

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus
- 305 Kcal
- 10 g bílkovin
- 9 g tuků
- 46 g sacharidů
Suroviny
2 porce
Štítky
Postup přípravy
1
Bulgur, kakao, med a mandlové mléko dáme do rendlíku. Zamícháme a přivedeme k varu.
2
Kaši vaříme na středním plameni za stálého míchání 12-15 minut (pokud se kaše přichytává, podlijte troškou vody)
3
Rendlík přiklopíme pokličkou a dáme odstát dalších 10 minut.
4
Rozdělíme na 2 porce, každou posypeme kakaovými boby, goji a podáváme.
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Parádní 🙂 Jen jsem vařila o něco déle.
Naprosto výborné! Sice bych to nezařadila do rychlosnídaní, protože kaše se musí opravdu hlídat, aby se nepřipálila nebo nevytekla, ale jednou za čas si jí určitě udělám, protože ta chuť za to stojí 👌🏻😊