HledatHledatMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 461 Kcal
  • 3,7 g bílkovin
  • 49 g tuků
  • 1,3 g sacharidů

Suroviny

4 porce

Postup přípravy

1

Vejce a hořčici dejte do vysoké nádoby a pomocí tyčového mixéru je vyšlehejte. Tyčový mixér pomalu zvedejte ode dna nádoby nahoru.

2

Do směsi pomalu zašlehejte citronovou šťávu, sůl a pepř.

3

Za stálého šlehání přidávejte po malých lžičkách olej. Jakmile směs začne houstnout, můžete olej přilévat tenkým pramínkem.

4

Podle chuti osolte a opepřete.

5

Skladujte v lednici nejdéle 4 až 5 dní.

TIP
Aby se majonéza nesrazila, suroviny by měly mít pokojovou teplotu.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

01234567891011121314151617181920212223241292
21. listopadu 2020

Povedlo se výborná 👍👍👍

Žaneta Pustějovská
11. srpna 2020

ja dam vse dohromady a tycakem to vysleham👍👍👍

Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních