HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 461 kcal
  • 3,7 g bílkovin
  • 49 g tuků
  • 1,3 g sacharidů

Hydratace a omlazení s každým douškem našeho kolagenu

  • Proti vráskám
  • Proti celulitidě
  • Skvělá chuť, žádná rybina
Více informací

Suroviny

4 porce

Reishi – revitalizace, relax, rovnováha

  • Dost únavě a vyčerpání
  • Podpora zdraví jater
  • Účinný adaptogen činské medicíny
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Vejce a hořčici dejte do vysoké nádoby a pomocí tyčového mixéru je vyšlehejte. Tyčový mixér pomalu zvedejte ode dna nádoby nahoru.

2

Do směsi pomalu zašlehejte citronovou šťávu, sůl a pepř.

3

Za stálého šlehání přidávejte po malých lžičkách olej. Jakmile směs začne houstnout, můžete olej přilévat tenkým pramínkem.

4

Podle chuti osolte a opepřete.

5

Skladujte v lednici nejdéle 4 až 5 dní.

TIP
Aby se majonéza nesrazila, suroviny by měly mít pokojovou teplotu.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Lesanka Janosikova
13. prosince 2024

Všechny recepty na domácí majonézu ze syrových vajec používají jen žloutku, tady jsou to celá vejce.

Automaticky přeloženo

Monika Hřibová
04. března 2023

Dala jsem jen tak 1/5 uvedeneho mnozstvi oleje a je super.

Martina Oduro
16. prosince 2022

Nevím co se nepovedlo, ale je to strašne hořke😕Olivový olej je v receptu opravdu cítit, v negativním slova smyslu. Standardně jej používám, ale tady to zkrátka není ono..asi by bylo lepší s jiným rostlinným olejem (bez aroma).

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních