HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 191 kcal
  • 7 g bílkovin
  • 5,3 g tuků
  • 30,7 g sacharidů

Krása nikdy nechutnala lépe! Vsaďte na kolagen s mangovou příchutí

  • Zářivá pleť
  • Krásné vlasy
  • Silné nehty
Více informací

Suroviny

12 kusů

Reishi – revitalizace, relax, rovnováha

  • Dost únavě a vyčerpání
  • Podpora zdraví jater
  • Účinný adaptogen činské medicíny
Více informací

Štítky

banner image

Postup přípravy

1

V hrníčku smíchejte 250 ml vody, sójové mléko, třtinový cukr a droždí. Hrníček dejte na teplé místo a nechte vzejít kvásek.

2

Špaldovou mouku prosejte do mísy a smíchejte ji s připraveným kváskem, 15 g soli a olivovým olejem.

3

Mísu dejte na teplé místo, přikryjte utěrkou a těsto nechte 1 hodinu kynout.

4

Mezitím si připravte plech a vyložte ho pečicím papírem.

5

Z vykynutého těsta vytvarujte celkem 12 bulek, které pokládejte na vyložený plech. Pokud se těsto příliš lepí, podsypte ho trochou špaldové mouky.

6

Bulky na plechu nechte dalších 15 minut kynout.

7

Mezitím předehřejte troubu na 220 °C.

8

Po uvedené době dejte plech s bulkami do trouby a pečte 25 minut při 220 °C.

TIP
Bulky můžete těsně před pečením potřít vodou a posypat dýňovými semínky.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

MaryeF
03. ledna 2024

Skvělé, snadné, chutné. Místo dýňových jsem dala slunečnicová a taky paráda :)

Katka Bartošová
09. října 2023

Výborné!

Charlie105
18. září 2023

Rychlé a chutné! Příště zkusím místo droždí kvásek.

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních