
Jak jíme zdravě v létě se slevou 68 %

Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %

Bulgur zalijte horkou vodou, osolte malou lžičkou soli a vařte na mírném plameni 10 minut. Dalších 5 minut jej nechejte pod pokličkou dojít, poté nakypřete vidličkou a nechejte zchladnout.
Lilek nakrájejte na kostičky.
Rozehřejte olivový olej a nakrájený lilek na něm na středním plameni orestujte. Pak jej přidejte k bulguru.
Sušená rajčata a cherry rajčátka nakrájejte na kostičky, petrželovou nať nasekejte najemno. Vše společně s rukolou promíchejte s uvařeným bulgurem.
Salát podle chuti osolte a opepřete, případně přidejte olivový olej.
Salát podávejte teplý nebo jej nechejte vychladit v lednici a poté podávejte.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Výborný salát. Ještě jsem přidal stroužek česneku a nakonec posypal trochou Grana Padana Velká dobrota
Chutno, trochu jsem pozměnila ingredience, protože jsem neměla vše podle receptu, ale stejně dobré 👍
Automaticky přeloženo
Přidala jsem ještě kozí sýr a zelené olivy a bylo to výborné