
Energetický komplex

Bulgur zalijte horkou vodou, osolte malou lžičkou soli a vařte na mírném plameni 10 minut. Dalších 5 minut jej nechejte pod pokličkou dojít, poté nakypřete vidličkou a nechejte zchladnout.
Lilek nakrájejte na kostičky.
Rozehřejte olivový olej a nakrájený lilek na něm na středním plameni orestujte. Pak jej přidejte k bulguru.
Sušená rajčata a cherry rajčátka nakrájejte na kostičky, petrželovou nať nasekejte najemno. Vše společně s rukolou promíchejte s uvařeným bulgurem.
Salát podle chuti osolte a opepřete, případně přidejte olivový olej.
Salát podávejte teplý nebo jej nechejte vychladit v lednici a poté podávejte.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Super, doporučuji
Přidala jsem uzeného lososa a je výborný. Místo lilku jsem použila cuketu.
Automaticky přeloženo z polštiny