HledatHledatMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Kontaktujte nás

Postup přípravy

1

Bulgur zalijte horkou vodou, osolte malou lžičkou soli a vařte na mírném plameni 10 minut. Dalších 5 minut jej nechejte pod pokličkou dojít, poté nakypřete vidličkou a nechejte zchladnout.

2

Lilek nakrájejte na kostičky.

3

Rozehřejte olivový olej a nakrájený lilek na něm na středním plameni orestujte. Pak jej přidejte k bulguru.

4

Sušená rajčata a cherry rajčátka nakrájejte na kostičky, petrželovou nať nasekejte najemno. Vše společně s rukolou promíchejte s uvařeným bulgurem.

5

Salát podle chuti osolte a opepřete, případně přidejte olivový olej.

6

Salát podávejte teplý nebo jej nechejte vychladit v lednici a poté podávejte.

TIP
Salát můžete ozdobit několika černými olivami a pár lístky čerstvé petrželové natě.
Autor receptu
Tým Jíme Zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Andrea Horváthflag cs
07. května 2021

Výborný recept. Určitě jsem nedělala naposled. 👍🏻

hodnocení_1229845
Zdenčflag cs
20. září 2020

Výborný salát.

Hana Hartlováflag cs
10. srpna 2020

Je to nejlepší recept který tu byl, moc chutné a originální

Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních