
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Čočku propláchněte, vložte do hrnce a zalijte neosolenou studenou vodou. Vodu přiveďte k varu a čočku vařte doměkka na mírném plameni (potrvá to cca 15 minut).
Na pánvi rozehřejte 2 lžíce olivového oleje, přidejte najemno nakrájenou šalotku a opékejte 2–3 minuty na středním plameni.
Do pánve přidejte očištěné najemno nastrouhané mrkve společně s nastrouhaným celerem a opékejte 10 minut na mírném plameni. Občas promíchejte.
Zeleninu podlijte cca 2 lžícemi vody. Přidejte uvařenou čočku, kari koření, lžíci citronové šťávy a špetku soli. Opékejte za občasného míchání další 3 minuty.
Hotovou pomazánku nechte zchladnout a skladujte v lednici* nebo podávejte ihned.
*Hotovou pomazánku zkonzumujte do 4 dnů.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Výborná. Dobrou chuť. Jana👍🏻
super pomazánka,spolu s doma upečeným chlebíkem 🧡
Automaticky přeloženo z slovenštiny
Dělali jsme z mamkou je moc dobrá.