Košík je prázdný
Ovesná polévka s cizrnou
- 5 min
- 5 min
- Snadné
- 2 porce
Cizrna obsahuje kromě spousty železa také zdravé tuky a vlákninu. Dopřejte si s námi tuto neobyčejně zdravou potravinu. Můžete ji vyzkoušet hned v tomto receptu na ovesnou polévku, kde cizrna skvěle vynikne.
Nutriční hodnoty na 1 porci/kus
- 664 kcal
- 32 g bílkovin
- 18 g tuků
- 95 g sacharidů
Suroviny
2 porce
Štítky
Postup přípravy
1
Vločky vaříme v 1,2 litru vody 5 minut.
2
Poté přimícháme jogurt a dochutíme.
3
Cizrnu si osmahneme na pánvi na lžíci olivového oleje.
4
Cizrnou posypeme polévku a podáváme.
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Přidal jsem tavený sýr a ukázalo se to velmi chutné.
Na ovesnou polévku je potřeba si zvyknout, ale trochu jinak, je chutná a rychlá 😊 Osmažila jsem i světlou slaninu a cibulku a dala navrch jako zálivku.
Automaticky přeloženo