Ovesná polévka s cizrnou
5 min
5 min
Snadné
2 porce
Cizrna obsahuje kromě spousty železa také zdravé tuky a vlákninu. Dopřejte si s námi tuto neobyčejně zdravou potravinu. Můžete ji vyzkoušet hned v tomto receptu na ovesnou polévku, kde cizrna skvěle vynikne.

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus
- 664 Kcal
- 32 g bílkovin
- 18 g tuků
- 95 g sacharidů
Více než 1000 receptů ze všech kuchařek (ušetřete přes 5000 Kč)
- Videokurzy, díky kterým se stanete mistry kuchyně
- Vařte z lednice či ze spíže
- Oblíbené recepty dostupné offline
Suroviny
2 porce
Štítky
Postup přípravy
1
Vločky vaříme v 1,2 litru vody 5 minut.
2
Poté přimícháme jogurt a dochutíme.
3
Cizrnu si osmahneme na pánvi na lžíci olivového oleje.
4
Cizrnou posypeme polévku a podáváme.
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními